Skip to Menu Skip to Search Skontaktuj się z nami Poland Strony internetowe i języki Skip to Content

KIEDY

Od: 27 lut 2018

Do: 28 lut 2018

GDZIE

Gdynia, Polska

JĘZYK

Polski

CENA

950 PLN netto/ rabaty dla klientów z certyfikowanym systemem zarządzania przez SGS Polska

Zarejestruj się teraz

Skontaktuj się z nami aby przesłać zapytanie odnośnie tego szkolenia.

 SZKOLENIE OFEROWANE LOKALNIE PRZEZ SGS POLSKA

JEŻELI DO SZKOLENIA POZOSTAŁO MNIEJ NIŻ 2 TYGODNIE SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI, ABY POTWIERDZIĆ, ŻE SZKOLENIE SIĘ ODBĘDZIE. 

PRZED PRZESŁANIEM ZGŁOSZENIA ZAPOZNAJ SIĘ Z WARUNKAMI ZGŁOSZENIA I UDZIAŁU W SZKOLENIU

CEL SZKOLENIA:

  • Zapoznanie uczestników z wymaganiami w zakresie bezpieczeństwa żywności
  • Zrozumienie ich istoty i miejsca w systemie jakości organizacji
  • Prezentacja praktycznego podejścia do systemu zarządzania w produkcji żywności.

GRUPA DOCELOWA

  • Osoby funkcjonujące w obszarze produkcji żywności i odpowiedzialne za system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego produkowanych wyrobów.

PROGRAM SZKOLENIA:

  • Wymagania ogólne dotyczące bezpieczeństwa żywności
    • wymagania prawne o Codex Aliementarius
    • GHP
    • GMP
    • HACCP
  • Miejsce i rola systemu zarządzania jakością w łańcuchu produkcji żywności
  • ISO 9001:2015- omówienie wymagań i powiązań z systemami zarządzania bezpieczeństwa żywności
  • Wymagania normy ISO 22000:2005
  • Wymagania standardu BRC Global Standard for Food Safety wydanie 7/ zmiany w wydaniu 8
  • Wymagania standardu IFS Food wydanie 6

METODOLOGIA:
wykład, dyskusja

Skontaktuj się z nami