Ponieważ dysponujemy wieloma specjalistycznymi placówkami zajmującymi się badaniami żywności na całym świecie, posiadamy doświadczenie, możliwości, wiedzę i zasięg geograficzny, dzięki którym możemy zapewnić pomoc Twojej firmie. Bez względu na to, gdzie znajduje się Twoja firma i na jakich rynkach sprzedaje swoje produkty, wspólnie możemy pracować nad zmniejszeniem zagrożeń związanych z jakością produktu, zadowoleniem klienta i uzyskaniem przewagi konkurencyjnej.
Identyfikacja niedoskonałości i zanieczyszczeń
Oferujemy szeroki zakres badań fizycznych żywności, produktów paszowych i opakowań, które pomagają zrozumieć właściwości fizyczne materiałów żywnościowych. Nasi technicy mogą zbadać zarówno surowce, jak i produkty końcowe, aby wykryć niedoskonałości, zanieczyszczenia i skażenia. Nasze usługi badawcze obejmują następujący zakres:
- wygląd, zwartość i stan powierzchni,
- ilość i wielkość,
- wady,
- materiały obce,
- granulacja/wielkość cząsteczek,
- masa netto i zależność pomiędzy częściami składowymi,
- temperatura,
- Lepkość
- masa (brutto, netto i rozmrożonego produktu).
Skontakuj się z SGS, aby dowiedzieć się, w jaki sposób nasze usługi obejmujące badania fizyczne żywności mogą pomóc Twojej firmie w zmniejszeniu zagrożeń dotyczących jakości produktu, zadowolić klienta i zyskać przewagę konkurencyjną.
Al. Jerozolimskie 146A,
, 02-305,
Warszawa,
Polska