Czego szukasz?

Badania fizyczne żywności

Ponieważ dysponujemy wieloma specjalistycznymi placówkami zajmującymi się badaniami żywności na całym świecie, posiadamy doświadczenie, możliwości, wiedzę i zasięg geograficzny, dzięki którym możemy zapewnić pomoc Twojej firmie. Bez względu na to, gdzie znajduje się Twoja firma i na jakich rynkach sprzedaje swoje produkty, wspólnie możemy pracować nad zmniejszeniem zagrożeń związanych z jakością produktu, zadowoleniem klienta i uzyskaniem przewagi konkurencyjnej.

Identyfikacja niedoskonałości i zanieczyszczeń

Oferujemy szeroki zakres badań fizycznych żywności, produktów paszowych i opakowań, które pomagają zrozumieć właściwości fizyczne materiałów żywnościowych. Nasi technicy mogą zbadać zarówno surowce, jak i produkty końcowe, aby wykryć niedoskonałości, zanieczyszczenia i skażenia. Nasze usługi badawcze obejmują następujący zakres:

  • wygląd, zwartość i stan powierzchni,
  • ilość i wielkość,
  • wady,
  • materiały obce,
  • granulacja/wielkość cząsteczek,
  • masa netto i zależność pomiędzy częściami składowymi,
  • temperatura,
  • Lepkość
  • masa (brutto, netto i rozmrożonego produktu).

Skontakuj się z SGS, aby dowiedzieć się, w jaki sposób nasze usługi obejmujące badania fizyczne żywności mogą pomóc Twojej firmie w zmniejszeniu zagrożeń dotyczących jakości produktu, zadowolić klienta i zyskać przewagę konkurencyjną.

Badania fizyczne żywności, oferowane przez firmę SGS, pomagają zapewnić, że produkty spożywcze oraz ich opakowanie są wolne od wad i/lub zanieczyszczeń.

Powiązane usługi

Skontaktuj się z nami

  • SGS Poland Sp. z o.o.

Al. Jerozolimskie 146A,

, 02-305,

Warszawa,

Polska