Skip to Menu Skip to Search Skontaktuj się z nami Poland Strony internetowe i języki Skip to Content

O wydarzeniu

Chcesz zdobyć umiejętności niezbędne do zapewnienia jakości i bezpieczeństwa produktów w łańcuchu żywnościowym? Dołącz do szkolenia Akademii SGS "Manager jakości w branży spożywczej". Podczas szkolenia dowiesz się również czym jest HACCP oraz jakie są różnice i podobieństwa między ISO 22000, IFS i BRC.

Rozpoczęcie

21 cze 2021, 09:00

Zakończenie

22 cze 2021, 15:00

Lokalizacja wydarzenia

Online

food manager szkolenie

Szkolenie poprowadzi doświadczony trener, specjalista w zakresie bezpieczeństwa żywności - pani Marianna Urbańska.

Zachęcamy również do udziału w innych szkoleniach Akademii SGS. Kliknij w SGS Academy Poland - Przeglądaj katalog i znajdź interesujące Cię szkolenie.


KORZYŚCI Z UDZIAŁU W SZKOLENIU:

Po ukończeniu szkolenia uczestnicy:

  • Dowiedzą się jak zapewnić jakość i bezpieczeństwo produktów w łańcuchu żywnościowym 
  • Poznają szczegółowo wymagania standardów w zakresie bezpieczeństwa żywności (ISO 22000, BRC, IFS)
  • Dowiedzą się jaką rolę w produkcji żywności odgrywa zarzadzanie jakością  

DLA KOGO:

Szkolenie jest skierowane do osób funkcjonujących w obszarze produkcji żywności oraz do wszystkich osób odpowiedzialnych za bezpieczeństwo zdrowotne produkowanych wyrobów.

Szczegółowy PROGRAM szkolenia oraz REJESTRACJA  dostępne pod linkiem tutaj

WARUNKI UDZIAŁU: 

  • Termin przyjmowania zgłoszeń upływa 14 czerwca
  • Cena promocyjna - 745,00 PLN + 23% VAT – za osobę za udział w szkoleniu on-line

  • Powyższa cena obejmuje: prowadzenie zajęć, materiały szkoleniowe, certyfikat w języku polskim