Skip to Menu Skip to Search Skontaktuj się z nami Poland Strony internetowe i języki Skip to Content

Zapraszamy do skorzystania z oferty naszego szkolenia w zakresie obowiązujących wymagań standardów i systemów mających zastosowanie w branży spozywczej: HACCP, ISO 22000 oraz IFS i BRC Food.

Te 2-dniowe szkolenie ma na celu zapoznanie uczestników z wymaganiami norm i systemów stosowanych w certyfikacji systemów związanych z przemysłem spożywczym.  Szkolenie obejmuje: system HACCP, system zarządzania bezpieczeństwem zywności wg wymagań ISO 22000 oraz standardy sieci handlowych: IFS i BRC Food. Podczas szkolenia zostaną omówione podobieństwa i różnice tych systemów.

Skontaktuj się z nami już dziś, aby dowiedzieć się więcej o najbliższym szkoleniu pt. Manager Jakości w Branży Spożywczej zaplanowanym w terminie 29-30 sierpnia 2016 w Warszawie.

Zgłoszenia przyjmujemy tylko do 19 sierpnia.