Nowy standard BRC dotyczący bezpieczeństwa żywności – kluczowe zmiany i błędy, których należy unikać. Zapraszamy na webinar.
Zapraszamy Państwa na organizowane przez SGS Group webinarium wyjaśniające kluczowe zmiany, które wprowadziło nowe wydanie Standardu BRC wersja 8. Podczas webinarium zwrócona zostanie również uwaga na niuanse, których nikt z nas nie powinien przeoczyć.
Docelowi odbiorcy: Webinarium skierowane jest do wszystkich managerów jakości żywności.
Prezenterzy:
Emma Hosking - SGS Global BRC Product Manager
Jeremy Chamberlain - SGS Global Food Certification Director
Program:
- Wprowadzenie
- Kluczowe zmiany w standardzie
- błędy, których należy unikać
- Wnioski
- Q & A
Język: angielski
Koszt: brak opłaty
Termin: 23 października 2018 r.
Sesja I: godz. 10.00 - ZAPISY
Sesja II: godz. 16.00 - ZAPISY
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą szkoleń otwartych Akademii SGS
- BRC FOOD v.8 - prezentacja zmian w standardzie
- BRC GS PM v.6 - wymagania
- BRC S&D v.4 - prezentacja zmian w standardzie