Skip to Menu Skip to Search Skontaktuj się z nami Poland Strony internetowe i języki Skip to Content

24 listopada 2022 roku odbędzie się bezpłatny webinar "Zrównoważona produkcja żywności - szansa dla klimatu."

Krowy pasą się na zielonej łące

W dyskusji na tak istotny temat nie mogło zabraknąć naszego eksperta Piotra Nowackiego, który opowie o najpowszechniejszych systemach certyfikacji rolnictwa zrównoważonego.

Podczas webinarim słuchacze dowiedzą się również czym w ogóle jest zrównoważona produkcja żywności oraz zrównoważone rolnictwo, sposobach ich finansowania oraz jak to wszystko wygląda w praktyce.

Organizatorami webinarium są BNP Paribas Bank Polska i Polskie Stowarzyszenie Rolnictwa Zrównoważonego „ASAP”, a gospodarzem spotkania Polskie Wydawnictwo Rolnicze Sp. z o.o. 

Prelegenci:

  • Bartłomiej Czekała, Polskie Wydawnictwo Rolnicze
  • Maciej Piskorski, Dyrektor Departamentu Produktów AGRO Banku BNP Paribas
  • Małgorzata Bojańczyk, Dyrektor Polskiego Stowarzyszenia Rolnictwa Zrównoważonego „ASAP”
  • Marcin Sokołowski, Menedżer Zabezpieczenia Jakości i Zrównoważonego Rozwoju Surowca z OSI Food Solutions
  • Piotr Kotowski, Product Manager Timac Agro Polska
  • Piotr Nowacki, Kierownik Usług Żywnościowych SGS Polska
  • Jarosław Wańkowicz, Dyrektor Łańcucha Dostaw, Farm Frites Poland SA
  • Łukasz Haase, właściciel gospodarstwa rolnego Haase Farm

Serdecznie polecamy!

 

STRONA REJESTRACJI