14 Nov 2022
24 listopada 2022 roku odbędzie się bezpłatny webinar "Zrównoważona produkcja żywności - szansa dla klimatu."
W dyskusji na tak istotny temat nie mogło zabraknąć naszego eksperta Piotra Nowackiego, który opowie o najpowszechniejszych systemach certyfikacji rolnictwa zrównoważonego.
Podczas webinarim słuchacze dowiedzą się również czym w ogóle jest zrównoważona produkcja żywności oraz zrównoważone rolnictwo, sposobach ich finansowania oraz jak to wszystko wygląda w praktyce.
Organizatorami webinarium są BNP Paribas Bank Polska i Polskie Stowarzyszenie Rolnictwa Zrównoważonego „ASAP”, a gospodarzem spotkania Polskie Wydawnictwo Rolnicze Sp. z o.o.
Prelegenci:
- Bartłomiej Czekała, Polskie Wydawnictwo Rolnicze
- Maciej Piskorski, Dyrektor Departamentu Produktów AGRO Banku BNP Paribas
- Małgorzata Bojańczyk, Dyrektor Polskiego Stowarzyszenia Rolnictwa Zrównoważonego „ASAP”
- Marcin Sokołowski, Menedżer Zabezpieczenia Jakości i Zrównoważonego Rozwoju Surowca z OSI Food Solutions
- Piotr Kotowski, Product Manager Timac Agro Polska
- Piotr Nowacki, Kierownik Usług Żywnościowych SGS Polska
- Jarosław Wańkowicz, Dyrektor Łańcucha Dostaw, Farm Frites Poland SA
- Łukasz Haase, właściciel gospodarstwa rolnego Haase Farm
Serdecznie polecamy!
Al. Jerozolimskie 146A,
, 02-305,
Warszawa,
Polska