Skip to Menu Skip to Search Skontaktuj się z nami Poland Strony internetowe i języki Skip to Content

KIEDY

Od: 27 mar 2018

Do: 27 mar 2018

GDZIE

Gdynia, Polska

JĘZYK

Polski

CENA

650 PLN netto/ rabaty dla klientów z certyfikowanym systemem zarządzania przez SGS Polska

Zarejestruj się teraz

Skontaktuj się z nami aby przesłać zapytanie odnośnie tego szkolenia.

 Szkolenie oferowane lokalnie przez SGS Polska

 JEŻELI DO SZKOLENIA POZOSTAŁO MNIEJ NIŻ 2 TYGODNIE SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI, ABY POTWIERDZIĆ, ŻE SZKOLENIE SIĘ ODBĘDZIE. 

PRZED PRZESŁANIEM ZGŁOSZENIA ZAPOZNAJ SIĘ Z WARUNKAMI ZGŁOSZENIA I UDZIAŁU W SZKOLENIU

CEL SZKOLENIA:

Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z zagadnieniami związanymi z Programem Ochrony Żywności oraz zrozumienie znaczenia oceny ryzyka w trosce o bezpieczeństwo produktów oraz wizerunek organizacji.

Po szkoleniu uczestnicy w zakresie Programu Ochrony Żywności:

  • zrozumieją założenia programu
  • poznają podstawowe grupy zagrożeń, zasady analizy zagrożeń oraz szacowania ryzyka
  • będą potrafili zinterpretować wymagania IFS, BRC
  • poznają założenia Planu Ochrony Żywności z możliwością wykorzystania narzędzi i systemów istniejących w zakładach przemysłu spożywczego
  • będą przygotowani do zwiększania świadomości i roli pracowników w zakresie Ochrony Żywności produkowanej w zakładzie.    

GRUPA DOCELOWA

  • Reprezentanci Kierownictwa
  • Osoby odpowiedzialne za zarządzanie jakością produkcji

PROGRAM SZKOLENIA:

  • Wprowadzenie do Programu Ochrony Żywności
  • Identyfikacja podstawowych grup zagrożeń
  • Omówienie zasad oceny ryzyka w zakresie Food Defense
  • Przedstawienie założeń Planu Food Defense
  • Powiązanie Programu Food Defense z IFS/BRC
  • Ćwiczenia warsztatowe z uwzględnieniem specyfiki prowadzonej działalności

METODOLOGIA:
wykład, dyskusja, ćwiczenia

Skontaktuj się z nami