Manager Jakości w branży spożywczej - HACCP, ISO 22000, IFS i BRC
KIEDY
Od: 08 paź 2019
Do: 09 paź 2019
GDZIE
Warszawa, Polska
JĘZYK
Polski
CENA
990 PLN netto/ rabaty dla klientów z certyfikowanym systemem zarządzania przez SGS Polska
Zarejestruj się teraz
Skontaktuj się z nami aby przesłać zapytanie odnośnie tego szkolenia.
TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ UPŁYWA 23.09.2019
PRZED PRZESŁANIEM ZGŁOSZENIA ZAPOZNAJ SIĘ Z WARUNKAMI ZGŁOSZENIA I UDZIAŁU W SZKOLENIU
CEL SZKOLENIA:
- Zapoznanie uczestników z wymaganiami w zakresie bezpieczeństwa żywności
- Zrozumienie ich istoty i miejsca w systemie jakości organizacji
- Prezentacja praktycznego podejścia do systemu zarządzania w produkcji żywności.
GRUPA DOCELOWA
- Osoby funkcjonujące w obszarze produkcji żywności i odpowiedzialne za system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego produkowanych wyrobów.
PROGRAM SZKOLENIA:
- Wymagania ogólne dotyczące bezpieczeństwa żywności
- wymagania prawne o Codex Aliementarius
- GHP
- GMP
- HACCP
- Miejsce i rola systemu zarządzania jakością w łańcuchu produkcji żywności
- ISO 9001:2015- omówienie wymagań i powiązań z systemami zarządzania bezpieczeństwa żywności
- Wymagania normy ISO 22000:2018
- Wymagania standardu BRC Global Standard for Food Safety wydanie 7/ zmiany w wydaniu 8
- Wymagania standardu IFS Food wydanie 6.1
METODOLOGIA:
wykład, dyskusja