Skip to Menu Skip to Search Skontaktuj się z nami Poland Strony internetowe i języki Skip to Content

KIEDY

Od: 08 paź 2019

Do: 09 paź 2019

GDZIE

Warszawa, Polska

JĘZYK

Polski

CENA

990 PLN netto/ rabaty dla klientów z certyfikowanym systemem zarządzania przez SGS Polska

Zarejestruj się teraz

Skontaktuj się z nami aby przesłać zapytanie odnośnie tego szkolenia.

TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ UPŁYWA 23.09.2019

PRZED PRZESŁANIEM ZGŁOSZENIA ZAPOZNAJ SIĘ Z WARUNKAMI ZGŁOSZENIA I UDZIAŁU W SZKOLENIU

CEL SZKOLENIA:

  • Zapoznanie uczestników z wymaganiami w zakresie bezpieczeństwa żywności
  • Zrozumienie ich istoty i miejsca w systemie jakości organizacji
  • Prezentacja praktycznego podejścia do systemu zarządzania w produkcji żywności.

GRUPA DOCELOWA

  • Osoby funkcjonujące w obszarze produkcji żywności i odpowiedzialne za system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego produkowanych wyrobów.

PROGRAM SZKOLENIA:

  • Wymagania ogólne dotyczące bezpieczeństwa żywności
    • wymagania prawne o Codex Aliementarius
    • GHP
    • GMP
    • HACCP
  • Miejsce i rola systemu zarządzania jakością w łańcuchu produkcji żywności
  • ISO 9001:2015- omówienie wymagań i powiązań z systemami zarządzania bezpieczeństwa żywności
  • Wymagania normy ISO 22000:2018
  • Wymagania standardu BRC Global Standard for Food Safety wydanie 7/ zmiany w wydaniu 8
  • Wymagania standardu IFS Food wydanie 6.1   

METODOLOGIA:
wykład, dyskusja

Skontaktuj się z nami