Skip to Menu Skip to Search Skontaktuj się z nami Poland Strony internetowe i języki Skip to Content

KIEDY

Od: 25 lis 2019

Do: 26 lis 2019

GDZIE

Warszawa, Polska

JĘZYK

Polski

CENA

990 PLN netto/ dostępne rabaty dla klientów certyfikowanych przez SGS Polska

Zarejestruj się teraz

Skontaktuj się z nami aby przesłać zapytanie odnośnie tego szkolenia.

pieczywo makaron ziarna

TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ UPŁYWA 18.11.2019

 

PRZED PRZESŁANIEM ZGŁOSZENIA ZAPOZNAJ SIĘ Z WARUNKAMI ZGŁOSZENIA I UDZIAŁU W SZKOLENIU
O WPISANIU NA LISTĘ UCZESTNIKÓW DECYDUJE KOLEJNOŚĆ ZGŁOSZEŃ.




ADRESACI SZKOLENIA:  

  • Osoby odpowiedzialne za system zapewnienia bezpieczeństwa żywności
  • Managerowie jakości w branży spożywczej
  • Producenci żywności
  • Auditorzy wewnętrzni systemu ISO 22000

CEL SZKOLENIA:

  • Zrozumienie istoty normy i jej miejsca w systemie jakości organizacji.
  • Zrozumienie znaczenia zarządzania ryzykiem procesu i wyrobu.
  • Prezentacja praktycznego podejścia do systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności w łańcuchu produkcyjnym.

 PROGRAM SZKOLENIA:

  • Wprowadzenie
  • Filozofia, struktura i zakres stosowania ISO 22000
  • Omówienie wymagań ISO 22000:2018
    • Kluczowe elementy systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
    • Kontekst organizacji, Ćwiczenie
    • Przywództwo
    • Planowanie: Analiza ryzyk i szans, Ćwiczenie
    • Wsparcie
    • Działania operacyjne: Programy wstępne - ISO/TS 22002-1:2009, Analiza HACCP,OPRP i CCP
    • Ocena efektów działania
    • Doskonalenie
  • Podsumowanie, zakończenie
  • Test końcowy

 

METODYKA SZKOLENIA:
Wykłady, Ćwiczenia, Dyskusja

Skontaktuj się z nami