Skip to Menu Skip to Search Skontaktuj się z nami Poland Strony internetowe i języki Skip to Content

KIEDY

Od: 25 lis 2019

Do: 26 lis 2019

GDZIE

Warszawa, Polska

JĘZYK

Polski

CENA

990 PLN netto/ dostępne rabaty dla klientów certyfikowanych przez SGS Polska

Zarejestruj się teraz

Zarejestruj się teraz lub kontakt aby uzyskać więcej informacji

żywność koszerna szkolenie

TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ UPŁYWA 10.11.2019

 

PRZED PRZESŁANIEM ZGŁOSZENIA ZAPOZNAJ SIĘ Z WARUNKAMI ZGŁOSZENIA I UDZIAŁU W SZKOLENIU
O WPISANIU NA LISTĘ UCZESTNIKÓW DECYDUJE KOLEJNOŚĆ ZGŁOSZEŃ.




ADRESACI SZKOLENIA:  

  • Osoby odpowiedzialne za system zapewnienia bezpieczeństwa żywności
  • Managerowie jakości w branży spożywczej
  • Producenci żywności
  • Auditorzy wewnętrzni systemu ISO 22000

CEL SZKOLENIA:

  • Zrozumienie istoty normy i jej miejsca w systemie jakości organizacji.
  • Zrozumienie znaczenia zarządzania ryzykiem procesu i wyrobu.
  • Prezentacja praktycznego podejścia do systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności w łańcuchu produkcyjnym.

 PROGRAM SZKOLENIA:

  • Wprowadzenie
  • Filozofia, struktura i zakres stosowania ISO 22000
  • Omówienie wymagań ISO 22000:2018
    • Kluczowe elementy systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
    • Kontekst organizacji, Ćwiczenie
    • Przywództwo
    • Planowanie: Analiza ryzyk i szans, Ćwiczenie
    • Wsparcie
    • Działania operacyjne: Programy wstępne - ISO/TS 22002-1:2009, Analiza HACCP,OPRP i CCP
    • Ocena efektów działania
    • Doskonalenie
  • Podsumowanie, zakończenie
  • Test końcowy

 

METODYKA SZKOLENIA:
Wykłady, Ćwiczenia, Dyskusja

Skontaktuj się z nami