W przemyśle spożywczym obowiązuje wiele surowych norm i przepisów, które zapewniają jakość i bezpieczeństwo oraz wydajność procesów, a także minimalizują ryzyko dla konsumentów. Aby pomóc klientom w prowadzeniu działalności w przemyśle spożywczym, oferujemy kompleksowy zakres rozwiązań edukacyjnych.
Szukasz czegoś konkretnego?
Szukaj w {tagach}
Nasza oferta obejmuje usługi z zakresu BRC Global Standard for Food Safety, certyfikację systemów bezpieczeństwa żywności FSSC 22000, szkolenia dotyczące GMP i HACCP, bezpieczeństwa żywności, zarządzania ryzykiem, spójności pomiarowej, higieny, wymaganych przepisów oraz wiele innych zagadnień.
Skontaktuj się z nami już dziś, aby porozmawiać o tym, w jaki sposób możemy pomóc Twojej firmie dzięki oferowanym przez nas szkoleniom z zakresu bezpieczeństwa żywności.
Al. Jerozolimskie 146A,
, 02-305,
Warszawa,
Polska