Szkolenie umożliwia uczestnikom zdobycie wiedzy i umiejętności potrzebnych do:
- lepszego zrozumienia wymagań normy ISO 22000;
- skutecznego wdrożenia i utrzymywania systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności w organizacji;
- przyczyniania się do ciągłego doskonalenia systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.
Po ukończeniu tego szkolenia uczestnicy będą:
- rozumieli wymagania normy ISO 22000;
- rozumieli kluczowe elementy bezpieczeństwa żywności wymagane przez normę ISO 22000;
- rozumieli, na co zwracają uwagę audytorzy systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.
Certyfikacja
Uczestnicy obecni w trakcie całego szkolenia otrzymają certyfikat uczestnictwa.
Wymagania wstępne dla uczestników
Do udziału w szkoleniu nie jest wymagana żadna wcześniejsza wiedza. Przydatna będzie jednak pewna znajomość norm FSMS, norm SZJ, pojęć z zakresu bezpieczeństwa żywności oraz zasad HACCP.
Dlaczego SGS?
Jako lider w dziedzinie specjalistycznych szkoleń opieramy się na wieloletnim globalnym doświadczeniu, zapewniając uczestnikom efektywne szkolenia i możliwości rozwoju. Nasze kursy prowadzone są przez specjalistów, którzy wspierają uczestników szkoleń w rozwoju zawodowym.
Skontaktuj się z nami, aby dowiedzieć się więcej o naszym szkoleniu z wymagań normy ISO 22000:2018.
Al. Jerozolimskie 146A,
, 02-305,
Warszawa,
Polska