Pomożemy Ci spełnić wymagania przepisów i chronić Twoją markę
ZADZWOŃ ➔ 691767050
Badania mikrobiologiczne żywności pozwalają wykryć patogeny żywnościowe oraz pleśnie i zapewniają stałe bezpieczeństwo produktów spożywczych w całym łańcuchu dostaw.
Dzięki międzynarodowej sieci naszych laboratoriów, które są wyposażone w najnowocześniejszy sprzęt, a także dzięki ekspertom wykorzystującym najnowsze metody badawcze, jesteśmy dla Ciebie idealnym partnerem do współpracy w zakresie badań mikrobiologicznych, bez względu na rodzaj wytwarzanych przez Twoją firmę produktów spożywczych.
Oferujemy szeroki zakres analiz mikrobiologicznych. Pomożemy Ci wykryć m.in.:
- Salmonellę,
- Listerię monocytogenes,
- Escherichię coli,
- Enterobacteriaceae,
- drożdże i pleśnie,
- ogólną liczbę drobnoustrojów,
- gronkowców koagulazo-dodatnich (Staphylococcus aureus) oraz innych gatunków.
Nasze usługi w zakresie badań mikrobiologicznych obejmują:
- Badania na obecność patogenów żywnościowych
- Szybkie badania mikrobiologiczne żywności
- Wymazy czystościowe
- Analizy powietrza