Skip to Menu Skip to Search Skontaktuj się z nami Poland Strony internetowe i języki Skip to Content

KIEDY

Od: 16 sty 2019

Do: 17 sty 2019

GDZIE

Gdynia, Polska

JĘZYK

Polski

CENA

950 PLN netto/ dostępne rabaty dla klientów certyfikowanych przez SGS Polska

Zarejestruj się teraz

Skontaktuj się z nami aby przesłać zapytanie odnośnie tego szkolenia.

TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ UPŁYWA 03.01.2019. 

PRZED PRZESŁANIEM ZGŁOSZENIA ZAPOZNAJ SIĘ Z WARUNKAMI ZGŁOSZENIA I UDZIAŁU W SZKOLENIU

ADRESACI SZKOLENIA:
Osoby funkcjonujące w obszarze produkcji żywności i odpowiedzialne za system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego produkowanych wyrobów.


CEL SZKOLENIA:

  • Zapoznanie uczestników z wymaganiami standardu BRC
  • Zrozumienie istoty standardu i miejsca w systemie jakości organizacji,
  • Prezentacja praktycznego podejścia do systemu zarządzania w łańcuchu żywnościowym.  

PROGRAM SZKOLENIA:

  • Obowiązujące wymagania prawne
  • Wymagania standardu BRC Food wersja 8 z uwzględnieniem zmian przy przejściu z wersji 7 na 8
  • Zaangażowanie Najwyższego Kierownictwa
  • Plan Bezpieczeństwa Żywności HACCP
  • System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności i Jakością Żywności
  • Normy dotyczące Zakładu
  • Kontrola produktu
  • Kontrola Procesu
  • Personel

 

METODYKA SZKOLENIA:
Wykłady, Ćwiczenia, Dyskusja

Skontaktuj się z nami