Wymagania standardu BRC FOOD v.8
KIEDY
Od: 16 sty 2019
Do: 17 sty 2019
GDZIE
Gdynia, Polska
JĘZYK
Polski
CENA
950 PLN netto/ dostępne rabaty dla klientów certyfikowanych przez SGS Polska
Zarejestruj się teraz
Skontaktuj się z nami aby przesłać zapytanie odnośnie tego szkolenia.
TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ UPŁYWA 03.01.2019.
PRZED PRZESŁANIEM ZGŁOSZENIA ZAPOZNAJ SIĘ Z WARUNKAMI ZGŁOSZENIA I UDZIAŁU W SZKOLENIU
ADRESACI SZKOLENIA:
Osoby funkcjonujące w obszarze produkcji żywności i odpowiedzialne za system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego produkowanych wyrobów.
CEL SZKOLENIA:
- Zapoznanie uczestników z wymaganiami standardu BRC
- Zrozumienie istoty standardu i miejsca w systemie jakości organizacji,
- Prezentacja praktycznego podejścia do systemu zarządzania w łańcuchu żywnościowym.
PROGRAM SZKOLENIA:
- Obowiązujące wymagania prawne
- Wymagania standardu BRC Food wersja 8 z uwzględnieniem zmian przy przejściu z wersji 7 na 8
- Zaangażowanie Najwyższego Kierownictwa
- Plan Bezpieczeństwa Żywności HACCP
- System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności i Jakością Żywności
- Normy dotyczące Zakładu
- Kontrola produktu
- Kontrola Procesu
- Personel
METODYKA SZKOLENIA:
Wykłady, Ćwiczenia, Dyskusja