Skip to Menu Skip to Search Skontaktuj się z nami Poland Strony internetowe i języki Skip to Content

KIEDY

Od: 05 gru 2019

Do: 05 gru 2019

GDZIE

Gdynia, Polska

JĘZYK

Polski

CENA

650 PLN netto/ rabaty dla klientów z certyfikowanym systemem zarządzania przez SGS Polska

Zarejestruj się teraz

Skontaktuj się z nami aby przesłać zapytanie odnośnie tego szkolenia.

food fraud, food defense
TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ UPŁYWA 1.12.2019

PRZED PRZESŁANIEM ZGŁOSZENIA ZAPOZNAJ SIĘ Z WARUNKAMI ZGŁOSZENIA I UDZIAŁU W SZKOLENIU







CEL SZKOLENIA:

  • Zapoznanie uczestników z zagadnieniami związanymi z food fraud i food defense, m.in.:
    • Zarządzanie bezpieczeństwem żywności
    • Źródła i grupy celowych zagrożeń
    • Analiza zagrożeń
    • Plan postępowania z zagrożeniami i ryzykiem

GRUPA DOCELOWA:

  • Reprezentanci Kierownictwa
  • Osoby odpowiedzialne za funkcjonowanie, utrzymywanie i doskonalenie systemów zarzadzania.
  • Osoby odpowiedzialne za zapewnianie bezpieczeństwa produktu.
  • Producenci żywności, opakowań do żywności.

PROGRAM SZKOLENIA:   

  • Wprowadzenie
  • Zarządzanie bezpieczeństwem żywności
  • Wymagania standardów zarządzania w zakresie food defense i food fraud (FSSC 22000, IFS, BRC)
  • Dostępne poradniki
  • Geneza food defense
  • Źródła zagrożeń, analiza food defense
  • Plan postepowania z zagrożeniami, dobre praktyki w zakresie food defense
  • Food fraud w liczbach, przykłady
  • Źródła zagrożeń, analiza food fraud
  • Plan postepowania z ryzykiem, nadzór nad dostawcami/surowcami
  • Dyskusja, pytania, zakończenie

METODOLOGIA:
wykład, dyskusja

Skontaktuj się z nami