Skip to Menu Skip to Search Skontaktuj się z nami Poland Strony internetowe i języki Skip to Content

KIEDY

Od: 05 gru 2019

Do: 05 gru 2019

GDZIE

Gdynia, Polska

JĘZYK

Polski

CENA

650 PLN netto/ rabaty dla klientów z certyfikowanym systemem zarządzania przez SGS Polska

Zarejestruj się teraz

Zarejestruj się teraz lub kontakt aby uzyskać więcej informacji

food fraud, food defense
TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ UPŁYWA 21.11.2019

PRZED PRZESŁANIEM ZGŁOSZENIA ZAPOZNAJ SIĘ Z WARUNKAMI ZGŁOSZENIA I UDZIAŁU W SZKOLENIU







CEL SZKOLENIA:

  • Zapoznanie uczestników z zagadnieniami związanymi z food fraud i food defense, m.in.:
    • Zarządzanie bezpieczeństwem żywności
    • Źródła i grupy celowych zagrożeń
    • Analiza zagrożeń
    • Plan postępowania z zagrożeniami i ryzykiem

GRUPA DOCELOWA:

  • Reprezentanci Kierownictwa
  • Osoby odpowiedzialne za funkcjonowanie, utrzymywanie i doskonalenie systemów zarzadzania.
  • Osoby odpowiedzialne za zapewnianie bezpieczeństwa produktu.
  • Producenci żywności, opakowań do żywności.

PROGRAM SZKOLENIA:   

  • Wprowadzenie
  • Zarządzanie bezpieczeństwem żywności
  • Wymagania standardów zarządzania w zakresie food defense i food fraud (FSSC 22000, IFS, BRC)
  • Dostępne poradniki
  • Geneza food defense
  • Źródła zagrożeń, analiza food defense
  • Plan postepowania z zagrożeniami, dobre praktyki w zakresie food defense
  • Food fraud w liczbach, przykłady
  • Źródła zagrożeń, analiza food fraud
  • Plan postepowania z ryzykiem, nadzór nad dostawcami/surowcami
  • Dyskusja, pytania, zakończenie

METODOLOGIA:
wykład, dyskusja

Skontaktuj się z nami