Skip to Menu Skip to Search Skontaktuj się z nami Poland Strony internetowe i języki Skip to Content

KIEDY

Od: 06 sie 2020

Do: 06 sie 2020

GDZIE

Online, Polska

JĘZYK

Polski

CENA

455 PLN netto CENA PROMOCYJNA

Zarejestruj się teraz

Skontaktuj się z nami aby przesłać zapytanie odnośnie tego szkolenia.

szkolenie haccp

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZDOBĄDŹ 30% RABAT DO WYKORZYSTANIA NA DOWOLNE OTWARTE SZKOLENIE STACJONARNE W CIĄGU 12 MIESIĘCY OD POWROTU AKADEMII SGS DO NORMALNEGO FUNKCJONOWANIA

 

 

 

CEL SZKOLENIA:

Przygotowanie uczestników do przeprowadzania lub weryfikacji skutecznej analizy zagrożeń opartej na zasadach HACCP.   

GRUPA DOCELOWA:

  • Osoby nowe w branży spożywczej
  • Pracownicy firm w branży spożywczej w tym auditorzy wewnętrzni

PROGRAM SZKOLENIA:

  • Zasady bezpieczeństwa żywności – wprowadzenie   
  • Wymagania prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności
  • Codex Alimentarius
  • Miejsce systemu HACCP w systemach zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności oraz materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością
  • Wymagania BRC Food, IFS Food, FSSC 22000, ISO 22000, BRC Opakowania i materiały opakowaniowe
  • 12 kroków wdrażania systemu HACCP:    
    • Zasady definiowania zagrożeń (przykłady, ćwiczenia, dyskusja)
    • Zasady analizowania zagrożeń oraz określania krytycznych punktów kontroli - przykłady dostępnych metodyk, ilustracji wyników, ćwiczenia, dyskusja
    • Zasady postepowania i monitorowania krytycznych punktów kontroli - ćwiczenia, przykłady
  • Zasady utrzymania i doskonalenia systemu

CZAS TRWANIA:
Do 6 godzin

 

TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ UPŁYWA 30.07.2020

PRZED PRZESŁANIEM ZGŁOSZENIA ZAPOZNAJ SIĘ Z WARUNKAMI ZGŁOSZENIA I UDZIAŁU W SZKOLENIU ZDALNYM

METODOLOGIA:
wykład, dyskusja, ćwiczenia, przykłady

 

Skontaktuj się z nami